Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 17.01.22 15:47 (переглядів 3768)

Ми прийняли рішення про поступову відмову від SMS-повідомлень про заборгованість в зв’язку з тим, що даний формат інформування застарів і є досить незручним для абонента.  За посиланням https://ekc.com.ua/ua/news/format-sms-zastarv-perehodte-do-viber-abo-telegram.html   ми детально пояснюємо на прикладах, «що не так».

Якщо для вас особисто SMS-повідомлення вже не є актуальними, просимо Вас авторизуватися у персональному кабінеті ЄКС, обрати вкладку «дані користувача» і поставити відмітку напроти пункту «відмовитись від розсилки заборгованості з комунальних послуг за допомогою СМС», цим самим рятуючи світ і себе від кількох зайвих кілограмів CО2,  що виділяється внаслідок додаткової роботи серверів щоразу під час розсилки повідомлень :).

Будь ласка, найближчим часом визначтесь, яким чином ви будете отримувати Єдину квитанцію на оплату комунальних пслуг (можна обирати одразу всі варіанти):

  1. Повноцінний рахунок на вашу електронну пошту (реєстрація на сайті ekc.com.ua відеоінструкція youtube )
  2. Рахунок і оплата через Viber (відеоінструкція youtube)
  3. Рахунок і оплата через Telegram (інструкція https://ekc.com.ua/ua/news/chat-bot-telegram.html )
Всі наведені вище способи організовані у вигляді персонального кабінету і дозволяють вводити показання ваших лічильників і проводити повну або часткову оплату ваших рахунків.

Якщо ж у Вас все ще немає смартфона і Ви взагалі не користуєтесь  мережею Інтернет  у Вас буде можливість дізнатися суму заборгованості в «реальному часі», зателефонувавши за номером (0536) 794-102 чи (094)8034102. В «реальному часі»  означає, що ви отримуєте актуальну інформацію не на 1 число ( чи на на будь-яке інше число), а на дану хвилину!