Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 10.05.21 10:27 (переглядів 7297)

Зараз серед українців все більшою популярністю користується месенжер Telegram. Ми намагаємося враховувати побажання кременчужан , і на Ваші численні прохання нами розроблений чат-бот Telegram і ви за бажанням маєте можливість приєднатися до цього процесу. 

Для того, щоб підключити чат-бот, необхідно в рядку пошуку набрати @ekc_kremenchug_bot  (для м. Куп’янськ - @ekc_kupyansk_bot), вибрати потрібний чат із запропонованого списку (ймовірно, в результат пошуку Telegram запропонує єдиний варіант) та для початку роботи запустити бот (натиснути кнопку «Старт» чи «Запустити»). Або, скориставшись браузером,  перейти за посиланням https://t.me/ekc_kremenchug_bot чи https://t.me/ ekc_kupyansk_bot для Кременчука та Куп’янська відповідно та підтвердити перехід.

В «Особовому кабінеті» Ви можете додати чи видалити особовий рахунок та отримати дані про поточну заборгованість. В період введення показників Ви будете мати можливість передати дані Ваших лічильників, скориставшись пунктом меню «Введення показників»