Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 25.12.23 16:12 (переглядів 506)

Ми, співробітники Єдиної Комунальної Системи, хочемо Вам нагадати, що виконавці  житлово-комунальних послуг працюють у надскладних умовах, зумовлених вимогами воєнного часу.

Незважаючи на це, підприємства житлово-комунальної сфери м. Кременчук стабільно забезпечують поточну роботу для надання споживачам якісних послуг та належного проходження зимового періоду.

Ми вдячні Вам за те, що Ви в цей надскладний час знаходите можливість вчасно сплачувати комунальні послуги: теплі помешкання, світло і вода в оселях, чисте місто – це величезна перемога кожної родини і всієї нашої держави у боротьбі з ворогом на комунальному фронті.

До нашої вдячності за своєчасну сплату послуг особливо приєднуються співробітники ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО. Саме ця організація забезпечує теплом та гарячою водою більшу частину Кременчука. Своєчасна оплата дозволяє забезпечити і в наступному році у Ваших домівках  тепло затишок.

Для економії власного часу, здійснити оплату можна не залишаючи оселю завдяки онлайн-сервісам: особистий кабінет (https://ekc.com.ua/ua/login ),  платіжні системи («Портмоне», «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк», «А-Банк», «wayforpay»). Крім того, залишається можливість сплати комунальні послуги через каси та платіжні термінали банківських та фінансових установ.

Слава Україні!