Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 27.02.18 12:08 (переглядів 14327)

Ви досі щомісячно відвідуєте банк з метою сплатити комунальні послуги?

Якщо Ви читаєте цю статтю, значить Ви відносно активно користуєтеся інтернетом. А значить, Ви маєте можливість економити свій час, сплачуючи рахунки за комунальні послуги онлайн. Спробуйте – це дуже просто! Відкрийте рахунок-квитанцію, яку Ви отримуєте на електронну адресу і натисніть кнопку «Сплатити рахунок онлайн». На зразку рахунку ця кнопка відмічена стрілкою яскраво-бузкового кольору (в нижній частині рахунку). Із запропонованих платіжних систем виберіть ту, яка Вам найбільш до вподоби, і, користуючись підказками, введіть необхідні дані та підтвердіть платіж.

Якщо Ви надаєте перевагу іншій платіжній системі – Ви маєте можливість скористайтеся саме нею. Створюючи платіж у звичній для  Вас платіжній системі, введіть реквізити для оплати, що вказані в верхній частині квитанції (на зразку відмічені стрілкою яскраво-блакитного кольору), введіть точну суму, зазначену в рахунку,  а в полі «призначення платежу» введіть номер рахунку-квитанції (на зразку відмічений стрілкою яскраво-салатового кольору). Номер рахунку-квитанції  унікальний і саме він є ідентифікатором платежу.

Ще раз наголошуємо! У випадку, коли номер рахунку не зазначений, а також у випадку, коли сума оплати не співпадає з сумою рахунку,  коректно обробити платіж неможливо! 

Зверніть увагу! Сплачуючи комунальні рахунки через безготівкові платіжні системи, заборгованість буде погашена не миттєво, як в звичайній касі, а протягом 3-ьох робочих днів.