Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 04.04.18 12:03 (переглядів 12746)

Якщо Ви відноситесь до числа тих абонентів, що сплачують рахунок онлайн – ця новина актуальна саме для Вас!

Ми, програмісти КП«НПФ«ВАС», прагнемо вдосконалювати всі наші сервіси. Відтепер,  протягом доби з моменту, коли кошти надійдуть на транзитний рахунок, вказаний у рахунку-квитанції, Ви отримаєте на свою електронну адресу лист наступного змісту:


Повідомлення про сплату комунальних послуг через "Єдину комунальну систему"

По особовому рахунку 765432 було сплачено рахунок-квитанцію №123456789876. 

Копія квитанції знаходиться у вкладенні до листа.


Як Ви зрозуміли, до листа додається повноцінна електронна квитанція стандартного вигляду з електронним підписом системи. Зразок квитанції розміщений нижче.

Авторизуйтесь та перевірте наявність і актуальність електронної адреси, на яку Ви бажаєте отримувати квитанцію. Будьте уважними! На електронні адреси, розміщені на блокованих  в Україні серверах інформація надсилатися не буде.

Якщо ж Ви досі сплачуєте комунальні рахунки у касах банку – радимо Вам зробити крок назустріч прогресу і спробувати скористатися  найбільш зручною для Вас платіжною онлайн-системою з метою сплачувати комуналку, не витрачаючи час на похід до банку та черги.

Це займе не більше 5-и хвилин!  А ту годину, яку Ви витрачаєте на відвідування комунальної каси, можна з незрівнянно більшою користю  використати на перегляд захоплюючого фільму, на цікаву книжку чи на спілкування з близькою Вам людиною. Економте та цінуйте свій час!  Більш детальну інформацію про сплату рахунків онлайн Ви знайдете у одній з попередніх статей, розміщених на нашому сайті.

Зверніть увагу! Згідно діючого законодавства, банки зобов'язані перерахувати кошти на банківський рахунок протягом трьох робочих днів, отже, сплачуючи комунальні рахунки через безготівкові платіжні системи, заборгованість буде погашена не миттєво, як в звичайній касі, а протягом трьох робочих днів.