Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 14.09.22 16:27 (переглядів 2127)

Сума нарахувань за спожитий газ з позаминулого місяця включається до Єдиної  квитанції. На жаль, дані від НАК «Нафтогаз» ми отримуємо лише після 12-ого числа кожного місяця станом на перше число, тобто кошти, сплачені в поточному місяці безпосередньо (тобто напряму) на рахунок Нафтогазу будуть враховані лише після 12-ого числа наступного місяця. (В персональному кабінеті Нафтогазу Ви можете бачити таку оплату, але ми дані про неї не отримуємо.) Ми не можемо видаляти чи корегуваи суми, які нам надає Нафтогаз. Ви маєте можливість або ж очікувати, поки нам Нафтогаз передасть дані і оплачувати все разом, або ж оплачувати кошти на Нафтогаз, коли Вам зручно, але заборгованість в Системі ЄКС буде «висіти» до того моменту, поки Нафтогаз не оновить дані. (Це стосується і інших постачальників, просто ви про це не здогадуєтесь, оскільки звикли сплачувати всі комунальні послуги одним платежем через ЄКС). Ще раз підкреслюємо – якщо Ви оплачуєте кошти безпосередньо на рахунок Нафтогазу, дані в Системі будуть оновлені лише тоді, коли в нас буде інформація про дану оплату, тобто після 12-ого числа наступного місяця!

В свою чергу, ми дані про Вашу оплату на користь Нафтогзу передаємо щоденно, тому в разі оплати через ЄКС дані синхронуватимуться досить швидко (через 1-2 дні після перерахування банком коштів, тобто через 2-5 днів після оплати). То ж ми наполегливо радимо дочекатися загального рахунку і оплачувати всі нарахування включно з сумою нарахувань за спожитий газ згідно Єдиної квитанції.

Якщо Ви оплатили рахунок повторно - оплата буде зарахована на погашення заборгованості за наступний місяць.

Нагадуємо, як оплатити онлайн частковий рахунок, наприклад, без урахування суми за спожитий газ. Є два способи оплати часткового рахунку.

1-ий спосіб оплати часткового рахунку. Частковий рахунок найпростіше оплатити з допомогою сервісу Ipay. Для цього оберіть у персональному кабінеті вкладку "оплата онлайн", відкорегуйте рахунок (зніміть "зайві" відмітки чи мініть суму), підтвердіть дію та оплачуйте, користуючись підказками Системи. Оплата миттєва, комісія складає 1% від суми платежу, мінімальний платіж та мінімальа сума кмісія не обмежені.

Для оплати з допомогою даного серісу можете перейти за посиланням, що прикріплене до рахунку, який Ви замовляєте з допомогою чат-бота Вайбер.

2-ий спосіб оплати часткового рахунку.  Також Ви можете отримати частковий рахунок на електронну пошту і сплатити потрібну суму на реквізити, вказані у квитанції  з допомогою будь-якої платіжної системи, але кошти будуть зараховані протягом 3-5 робочих днів.

Для цього зробіть наступні кроки:

  1. Авторизуйтесь в системі ЄКС https://www.ekc.com.ua/login  
  2. Оберіть вкладку "замовити рахунок".
  3. Поставте потрібні відмітки, в тому числі напроти пункту "ввімкнути режим коригування сум".
  4. Відкорегуйте потрібні рядки (зніміть "зайві" відмітки або введіть вручну суму, яку Ви хочете оплатити за кожним видом послуги).
  5. Натисніть кнопку "замовити рахунок". Через кілька секунд рахунок на потрібну Вам суму прийде на Вашу ел. пошту. (Якщо Вам не надходить рахунок – перевірте папку «Спам», ймовірно, рахунок Ви виявите там).
Сплатіть кошти на реквізити, вказані в рахунку. Призначення платежу так само слід взяти з рахунку-квитанції, ми радимо користуватися функцією копіювання задля уникнення помилок при заповненні даного поля. Сума оплати повинна співпадати з сумою, вказаною в рахунку-квитанції, яку Ви оплачуєте.  Якщо сума оплати не співпадає з сумою за рахунком, Система «не може зрозуміти», яку саме суму на який вид послуги Ви хочете сплатити, тому такі суми зазвичай автоматично повертаються назад на карту клієнта або ж автоматично розподіляються на "довільні" послуги.