Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 01.12.18 17:04 (переглядів 23230)

В зв’язку з популярністю месенджера Viber у нашому місті КП “НВФ “ВАС” розробило і запустило чат-бот у Viber. Цей чат-бот  тепер вміє не лише приймати показники приладів обліку, він може відправляти повідомлення з сумою заборгованості за комунальні послуги! У повідомленні перераховані всі послуги (як у квитанції). 

Зразок повідомлення:

В чат-боті Viber, у розділі «Особистий кабінет» з’явилась кнопка «Отримати заборгованість».  При натисканні на цю кнопку замість короткого SMS повідомлення латинськими літерами абонент отримує більш зрозуміле повідомлення на Viber. 

Абонентам, які раніше не користувалися нашим чат-ботом Viber, потрібно додати в контакти відповідний аккаунт та додати свої особові рахунки. Це займає не більше однієї хвилини Вашого часу.  Для цього потрібно зайти на сайт  ekc.com.ua  з мобільного пристрою, натиснути кнопку «м. Кременчук. Введення показників побутових приладів обліку через Viber» і натиснути кнопку «Повідомлення». Після цього потрібно натиснути кнопки «Особистий кабінет» та «Додати О/Р».  І ввести особовий рахунок та SRC код без пробілу. От і все – після цього абонент отримує можливість в повній мірі використовувати можливість боту. Адже  на даний момент це найбільш швидкий та простий спосіб отримати актуальну інформацію про заборгованість за комунальні послуги та передати показники лічильників.