Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 27.06.23 16:10 (переглядів 5298)

ЄКС спільно з комунальними підприємствами – надавачами послуг у Куп’янській громаді, розробили форму для того, щоб ви могли завантажити свої довідки ВПО або документи, які підтверджують Вашу тимчасову відсутність за адресою, де Ви зареєстровані. Довідки, які ви завантажите після процедури авторизації, передаються до комунальних підприємств, які за вашою адресою надають послуги. 

Що потрібно для завантаження довідки: 

  • Відскануйте довідку(бажано) або сфотографуйте на телефоні
  • На цьому сайті натисніть на пункт меню «Завантаження довідок тимчасової відсутності »
  • Пройдіть авторизацію у формі – введіть свій о/рахунок та SRC код. Для оселі яка має номер квартири – введіть номер. Обов’язково введіть номер контактного телефону, бажано з підключеними месенджерами Вайбер або Телеграм – для зв’язку у разі виникнення запитань. Електронну пошту за бажанням.
  • Після авторизації натисніть на кнопку «Оберіть зображення для відправки», оберіть потрібні скани або фотографії. Після завантаження вони відобразяться у формі, щоб ви могли впевнитися що не помилилися і у разі якщо ви згодні натисніть на кнопку «Зберегти дані та завершити роботу» або повторіть завантаження і оберіть інші скани.
  • Ваші відскановані довідки будуть передані комунальним підприємствам для обробки та зміни фактичного складу мешканців.

При виникненні питань, звертайтесь за телефоном 097-916-13-10.