Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 07.04.22 09:35 (переглядів 2367)

Дорогі кременчужани, дякуємо Вам за своєчасну оплату комунальних послуг. Понад 80% городян змогли своєчасно сплатити за тепло, газ, воду, світло у своїх будинках. Незважаючи на другий місяць війни в Україні, у нашому місті комунальні служби роблять все можливе для нормального життя не лише кременчужан, а й біженців з інших регіонів. Вони знаходять необхідні енергоресурси та комплектуючі, швидко ліквідовують численні аварії. I їм важко та багато чого не вистачає. Допоможіть їм - сплатіть житлово-комунальнi послуги!

Звертаємо вашу увагу:

  1. Розсилка SMS-повiдомлень про нарахування за березень 2022 року проводитись не буде, в зв'язку з особливостями вiйськового положення. Отримуйте рахунки на електронну пошту, Viber, Telegram.
  2. В зв'язку з повітряними тривогами каси в банках можуть не працювати у встановлений час. Сплачуйте комунальні послуги готівкою в терміналах платіжної системи EasyPay, їх багато і працюють круглодобово. Детальніше https://ekc.com.ua/ua/news/noviy-sposb-splatiti-komunaln-platej.html
  3. Зручно i безпечно сплачувати комунальнi послуги через Iнтернет - просто натиснiть на клавiшу "Сплатити рахунок онлайн через платiжну систему" в кiнцi квитанцiї. У вас буде можливiсть вiдкоригувати суми.

Бережiть себе, свої родини. Слава ЗСУ!