Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 09.03.22 11:29 (переглядів 3008)

В Україні триває війна та воєнний стан. Багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони. Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують виконувати свою роботу, забезпечуючи мешканців життєво необхідними послугами - теплом, світлом, газом, водою… Ми звертаємось до вас, шановні українці! Якщо Ви маєте фінансову  можливість оплатити житлово-комунальні послуги - зробіть це! Це допоможе нашим коммунальним службам отримати необхідні ресурси для виконання аварійних робіт.

Звертаємо вашу увагу:

  1. Розсилка SMS-повідомлень про нарахування за лютий 2022 року проводитись не буде, в зв’язку з особливостями військового положення.
  2. В разі відсутності внесених показників приладів обліку за лютий 2022 року, показники будуть актуалізовані та відкориговані після стабілізації ситуації.
  3. Зручно і безпечно оплачувати комунальні послуги через Інтернет - просто натисніть на клавішу «Сплатити рахунок онлайн через платіжну систему» в кінці квитанції. У вас буде можливість відкоригувати суми.
 Бережіть себе, свої родини.  Слава ЗСУ!