Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 05.11.21 15:04 (переглядів 7184)

Ми прагнемо робити все, щоб кременчужани мали змогу оплачувати комунальні платежі будь-яким способом. Наразі з'явилася можливість оплачувати комунальні платежі за допомогою платіжних терміналів платіжної системи EasyPay.

Термінали в основному працюють цілодобово, а їхнє місце розташування ви легко знайдете за посиланням https://terminals.easypay.ua/ua

Ми підключили дані термінали (понад 65 штук) до своїх серверів у режимі реального часу, тому ви завжди зможете подивитися свою заборгованість та провести оплату готівкою. Заплатити можна як за всю Єдину квитанцію, так і вибрати окремі послуги. Процес оплати вкрай простий треба лише пам'ятати свій особовий рахунок та мати гроші.

Стисло ми опишемо – як заплатити комуналку на конкретному прикладі.

Для оплати в терміналі, натисніть кнопку «Комунальні платежі» та оберіть «Єдина Комунальна Система м.Кременчук»

Виберіть місто (натисніть на назву міста) та натисніть кнопку «Далі»

Введіть свій особовий рахунок та натисніть кнопку «Далі».

На екрані з'являться послуги, за якими ви маєте заборгованість. Якщо послуг багато їх можна гортати – стрілочки внизу.

Поставте відмітки проти послуг, які Ви бажаєте сплатити. Якщо Ви бажаєте змінити суму за послугою – натисніть на суму.

Уразі, якщо Ви змінюєте суму оплати за послугу – введіть суму, яку Ви сплачуватимете та підтвердіть дію. Далі таким самим чином змініть суму оплати по інших послугах.

Уважно перевірте Ваші дані. Якщо Ви плануєте виконати відразу інші платежі, наприклад, сплатити комуналку за іншу квартиру – додайте платіж у кошик. В іншому випадку внесіть у термінал потрібну суму готівкою та натисніть кнопку «Сплатити».

За бажанням Ви можете роздрукувати квитанцію, натиснувши кнопку Друкувати. Також є можливість відправити квитанцію про оплату на електронну адресу. Для цього натисніть кнопку «Відправити на e-mail» та введіть свою електронну адресу. Також можете переглянути квитанцію та фіскальний чек на екрані, натиснувши відповідні кнопки

Платежі відбуваються у «реальному часі». Це означає, що повторний запит не покаже заборгованості за сплаченими сумами. Те саме підтвердять і наші боти у Viber та Telegram, а також наша довідкова роботизована система по міському телефону 794102 або (0536) 794102.