Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 01.11.18 13:49 (переглядів 6688)

Кількість абонентів, що сплачують комунальні послуги з допомогою мережі Інтернет, неймовірно швидко зростає. Саме для них в нашій країні створюється максимум зручностей.

Так згідно законопроекту №7270 надавачі послуг повинні напряму чи через посередників надати абоненту електронний рахунок, що містить всю інформацію, необхідну для сплати комунальних послуг. Цю інформацію українці будуть отримувати через мобільні додатки та веб-сайти.

В Кременчуці всі бажаючі отримують електронні рахунки за бажанням вже понад 10 років, і, зверніть увагу, даний електронний рахунок – єдиний і включає нарахування за всі комунальні послуги. Це ж стосується і тих рахунків, які абоненти оплачують в касах банку готівкою. І завдяки цьому абоненти сплачують єдину  банківську комісію, що дозволяє економити до 100 гривень щомісячно.

До цього часу електронну квитанцію на email отримували ті абоненти Кременчука, які розраховувались за ком. послуги через електронні платіжні системи, решта абонентів мала можливість замовити повноцінний дублікат квитанції після авторизації на сайті Єдиної Комунальної Системи (ekc.com.ua). Відтепер ми будемо автоматично (один раз на добу) відправляти електронні квитанції з підписом системи всім абонентам, що оплатили комунальні послуги незалежно від способу оплати. Дана копія квитанції є повноцінним і єдиним засобом підтвердженням сплати за комунальні послуги в системі ЄКС. Незалежно від квитанції, виданою банком чи іншою фінансовою установою.

Абоненти, які ще не зареєстровані в персональному кабінеті на сайті ekc.com.ua мають можливість отримати доступ до всіх квитанцій за минулі періоди після реєстрації.