Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 27.12.18 09:03 (переглядів 5697)

Останнім часом помітно зросла популярність платіжної системи "Монобанк". Звичайно ж, цей факт не обійшов стороною і платників комунальних послуг, адже це можливість погасити заборгованість за комунальні послуги, не сплачуючи банківську комісію! Якщо Ви відноситесь до числа абонентів, що бажають сплачувати або вже сплачують ком. послуги через систему  "Монобанк", зверніть увагу на такі моменти: 

1. Кошти повинні бути перераховані на реквізити, що вказані у рахунку-квитанції:

Код ЄДРПОУ отримувача 09807595;
IBan рахунок UA823314890000000000290275050 
в ПАТ "Полтава-банк" МФО 331489
Код ЕДРПОУ банку 09807595

 2. Сума платежу повинна точно співпадати з сумою у рахунку-квитанції.

Оскільки у загальному випадку сплачені Вами кошти будуть перераховуватися декільком надавачам комунальних послуг, Система не зможе коректно розподілити кошти між комунальними службами у разі, якщо сума рахунку відрізняється від суми платежу.

Якщо Ви хочете сплатити часткову суму (наприклад, заборгованість тільки за останній місяць, або тільки за певні види послуг) або у випадку, якщо Ви раніше частково сплатили даний  рахунок Вам необхідно замовити актуальний  рахунок. Для цього авторизуйтесь на сайті  https://ekc.com.ua/  та виберіть пункт меню «Замовити рахунок за ком. послуги». Буквально через хвилину Ви отримаєте на свою електронну пошту актуальний рахунок.

 3.  У полі «Призначення платежу» необхідно вказати номер рахунку-квитанції (12 цифр у форматі ХХХХ-ХХХХ-ХХХХ чи у форматі ХХХХХХХХХХХХ) та особовий рахунок. А краще повністю скопіювати вміст поля "призначення платежу" із рахунку-квитанції.

Саме номер рахунку дозволяє безпомилково ідентифікувати Ваш платіж. Іншими словами, вказуючи номер рахунку, Ви підтверджуєте, що Ви сплачуєте заборгованість, саме за той особовий рахунок, саме за ті послуги, і саме за ті періоди, що вказані у рахунку. Номер рахунку-квитанції унікальний і генерується в момент формування рахунку. Тобто, не дивлячись на те, що поле «Призначення платежу» заповнюється автоматично,  кожного разу,  сплачуючи заборгованість за комунальні послуги, Вам необхідно його змінювати.

 4. Зверніть увагу! Згідно законодавства, кошти надійдуть на транзитний рахунок протягом 3-ох банківських (робочих) днів!