Виконати вхід

Довідка про заборгованість в реальному часі за телефонами: (0536)79-41-02, 094-803-41-02
Дата публікації: 17.11.20 14:25 (переглядів 5721)

Ми, співробітники НВФ «ВАС», робимо все від нас залежне для того, аби Ви могли якомого зручніше і швидше оплачувати комуналку за Єдиною квитанцією з мінімальною комісією. Вже вкотре наголошуємо, що під час пандемії особливо актуально сплачувати рахунки через Інтернет.

Місяць тому ми розробили та втілили можливість оплачувати комуналку онлайн безпосередньо на нашому сайті ekc.com.ua в персональному кабінеті абонента. Скористашись цією програмою, Ви можете в реальному часі повністю чи частково погасити заборгованість за всі комунальні послуги з можливістю редагування нарахованих сум. Детальніше читайте тут - https://ekc.com.ua/ua/news/oplata-onlayn-v-personalnomu-kabnet-ks.html

Якщо у Вас виникли труднощі, ви можете переглянути навчальні відеоуроки з інструкцією, як це зробити. У разі виникнення проблем, зверніться за допомогою до знайомих чи родичів з проханням проконсультувати Вас, як оплатити Ваш рахунок за ком.послуги зі своєї картки.

Якщо Ви вільно користуєтесь інтернетом, запропонуйте родичам чи сусідам літнього віку свою допомогу в оволодінні гаджетами, навчіть їх робити покупки та сплачувати рахунки онлайн.

Але, якщо Ви все ж відноситесь до тих людей, що бажають особисто сплачувати комунальні послуги в банківських відділеннях або ж просто полюбляють постояти у черзі до банку, нагадуємо, що  банки ввели обмеження на кількість клієнтів, які можуть одночасно знаходитися в приміщенні банку, то ж очікувати доведеться на вулиці. Крім того, кількість касових вікон в одному приміщенні з тієї ж причини теж скорочено. І не забувайте про те, що без маски Вам навряд чи дозволять увійти до відділення банку. 

Наводимо оновлені дані щодо графіку роботи фінансових установ  та комісійної винагороди.

Розмір комісійної винагороди на користь фінансових установ при оплаті комунальних послуг.

Адреси та графік роботи відділень фінансових установ, де можна сплатити комунальні     послуги за Єдиною квитанцією.  (завантажити )